Uitzending #22

Club Bavarois live radioshow #22

Club Bavarois is een live radioshow voor mensen die graag naar de radio kijken. 

In deze barre tijden van culturele kaalslag en sociale verwijdering gaan we op zoek naar het licht vanuit onze nieuwe locatie, de Veraclub, waar we vier uitzendingen zullen verzorgen.

Donderdag 24 september is de eerste show met homegirl Eva Waterbolk, theatermaker Karin Noeken en experimenteel psycholoog Jacob Jolij

Donderdag 24 september
Vera
Oosterstraat 44 – Groningen
Zaal open: 21:00 uur
Aanvang: 21:30 uur tot c.a. 24:00 uur
Entree: € 5,-

Jacob Jolij – Parapsycholoog
Waarom zou een respectable wetenschapper onderzoek doen naar paranormale verschijnselen? Telepathie bijvoorbeeld, of de toekomst ‘zien’. Wij gaan in gesprek met experimenteel psycholoog Jacob Jolij om te achterhalen of er dingen zijn die niet kunnen maar toch bestaan. En zijn nieuwe boek die zal uitkomen op 17 september.

Karin Noeken – Theatermaker
Karin Noeken, o.a. bekend van Vrouw Holland, staat een dag na onze uitzending op de planken in de Oosterpoort met haar show DNA. Een mooi moment om met haar te praten over theater maken tijdens de coronacrisis en de productie van theatershow De Wijk de Wereld.

Eva Waterbolk treedt op
Eva stond geboekt voor onze show in april toen het Coronaspook alle zalen deed sluiten. De lockdown kwam ook een week nadat ze haar debuutplaat presenteerde in Vera Downstage, lekkere timing. Sindsdien heeft ze nog amper kunnen optreden.

Peter van der Heide – ‘cultuur watcher’
Schrijver, muzikant en popjournalist Peter van der Heide, het orakel van selfie, loodst de luisteraar langs culturele hoogtepunten in Groningen en schijnt tegelijkertijd licht op onze diepste zieleroerselen. De column van Peter is elke uitzending weer een openbaring.

Barbara Stok
Striptekenaar, filosoof en verhalenverteller Barbara Stok prijst de luisteraar bijzondere boeken aan in de rubriek “lang verhaal kort”.

Plato Plaat v.s. Elpee Elpee
Wie presenteert deze uitzending de leukste plaat, euh elpee? Is het Plato of Elpee?

Kom op tijd! Het complete programma zal in een razend tempo voorgeschoteld worden want binnen het uur moeten we er uit voor nieuws en reclame.